Johtajien talousohje

Citymarketin ruokaostostili

Lippukunnalla on ruokaostostili K-Citymarket Hämeensaareen. Johtajat voivat ostaa ruokaa tiliin ryhmien retkille ja lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Toimintamalli on seuraava:

  1. Ota yhteys lippukunnanjohtajaan ja kerro ostostarpeesta. Hän ohjeistaa ruokaostostilin käytön.
  2. Lähetä heti ostoksen teon jälkeen taloudenhoitajalle sähköposti, josta ilmenee ostopäivämäärä, ostosten loppusumma ja mitä varten ostokset on tehty. Tämä tarvitaan laskujen tarkistamista varten. Kuittia ei tarvitse toimittaa taloudenhoitajalle.

S-Business-korttien käyttö

Lippukunnanjohtajalla ja ikäkausien vastaavilla on käytössään S-business-maksukortti, jolla he voivat ostaa S-ryhmän toimipaikoista ruokaa ja tarvikkeita ryhmien retkille ja lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Toimintamalli on seuraava:

  1. Lähetä heti ostoksen teon jälkeen taloudenhoitajalle sähköposti, josta ilmenee ostopäivämäärä, ostosten loppusumma ja mitä varten ostokset on tehty. Tämä tarvitaan laskujen tarkistamista varten. Kuittia ei tarvitse toimittaa taloudenhoitajalle.

Kululaskut ja matkakulukorvaukset

Jos joudut tekemään ostoksia jossain muussa kaupassa ja kulujen takaisinmaksusta on sovittu etukäteen lippukunnanjohtajan kanssa, toimita kuitit kululaskulomakkeella kahden viikon kuluessa taloudenhoitajalle.

Satunnaisesti maksamme myös matkakuluja johtajille. Nämä ovat erityistapauksia ja niistä tulee sopia AINA ETUKÄTEEN lippukunnanjohtajan kanssa. Matkalipuista korvaus haetaan kulukorvauslomakkeella (kuten muistakin kuiteista) ja auton käytöstä kilometrikorvauslomakkeella. Oman auton käytöstä kilometrikorvaus on 0,25€/km.

Kuitit ja kululomakkeet toimitetaan taloudenhoitajalle.