Lippukunta

Liekkitytöt on eloisa tyttölippukunta Hämeenlinnasta. Jäseniä lippukunnassamme on noin 150, joista aktiivisesti toiminnassa mukana on 110 sudenpentua, seikkailijaa, tarpojaa, samoajaa, vaeltajaa ja johtajaa. Taustayhteisönämme on Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, joka tarjoaa mm. tilat toiminnallemme.

Lippukunnassa pidetään yllä reipasta retkeily- ja leirikulttuuria. Näkyvimmät pilkahdukset tästä ovat aina syksyisin ja keväisin järjestettävät leiriviikonloput sekä syksyiset sudenpentu-seikkailijavaellukset ja keväiset tarpojien vaellukset. Lisäksi lippukunnastamme osallistuu rohkeita tarpojia, samoajia, vaeltajia ja johtajia myös aina-silloin-tällöin järjestettäville Suomen ulkopuolelle suuntautuville vaelluksille. Vaelluksille valmistaudutaan aina hyvin, josta osoituksena mm. vuosittain järjestettävä Eräeväät ja eräätkin taidot -viikonloppu, jossa niin tarpojat kuin johtajatkin harjoittelevat erätaitoja retkiä ja vaelluksia varten.

Liekkitytöt on Loistolippukunta!

Toimintamme laadukkuudesta kertoo syksyllä 2014 ensimmäisen kerran saatu ja sen jälkeen säännöllisesti uusittu Loistolippukunta-tunnus.

Veljeslippukuntamme on Kaskenkaatajat, jonka kanssa toteutetaan yhteisiä leirejä ja vaelluksia. Molempien lippukuntien kolot ja varastot sijaitsevat Poltinahon seurakuntatalossa ja sen pihapiirissä, joten yhteistyö on aktiivista niin toiminnan kuin kalustonkin osalta.

Lippukunta osallistuu myös aktiivisesti Hämeenlinnan alueen partiolaiset ry:n, Hämeen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n tapahtumiin ja niiden järjestämiseen.

 

Partiolippukunta Liekkitytöt ry:n säännöt

Henkilötietojen käsittelyilmoitus

Osallistumis- ja peruutussäännöt