Dale-kesäleiri

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 20.5. asti!

Tervetuloa Daleen!

HAP:in eli Hämeenlinnan alueen partiolaisten kesäleiri Dale järjestetään Lopen Räyskälässä 25.-31.7.2021.

Sana ”dale” on johdettu muinaisnorjan sanasta ”dalr”, ja se tarkoittaa laaksoa. Sana äännetään kuten se kirjoitetaan. Räyskälä siis toimii leiriläisille omana laaksona.

Leiri rakentuu jo lauantaina 24.7. alkaen, ja silloin leiriä rakentamaan ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat soturit (samoajasta ylöspäin).

Itse leiri alkaa sunnuntaina 25.7. ja kestää lauantaihin 31.7. asti. Pienimmät soturit (sudenpennut) ovat leirillä keskiviikon 28.7. päivälliseen saakka. Keskiviikkona vietetään myös leirin vierailupäivää. Leirin päättymisen jälkeen vietetään tekijöiden kesken purkupäivää sunnuntaina 1.8.

Ohjelmassa on leirielämän lisäksi muun muassa viikinkikylään tutustumista sekä riehakasta ohjelmaa viikinkien hengessä. Ja tietysti koko leirin suuruinen ryöstöretki lähimaastoon!

Leirimaksu on koko leirin ajalta 45 euroa. Sudenpennut maksavat leiristään 30 €. Myös lyhyemmät vierailut Daleen ovat mahdollisia päiväleirien muodossa. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä lippukunnan tilille FI08 5680 0020 2419 94. Viestikenttään osallistujan nimi ja tieto Dale.

Daleen saavutaan ja poistutaan yhteisillä bussikyydeillä. Kuljetuksen hinta on laskettu mukaan leirimaksuun. Leirimaksu laskutetaan lippukuntien toimesta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirille ilmoittaudutaan jäsenrekisteri Kuksan kautta ja ilmoittautuminen aukeaa tekijöille 3. helmikuuta ja osallistujille 1. maaliskuuta ja on auki 20. toukokuuta asti.

Leiri pyritään järjestämään normaalisti, mutta nykyisen pandemiatilanteen vuoksi leirin johto tekee päätöksen leirin järjestämisestä viimeistään 15. toukokuuta 2021.