Johtajien perehdytysiltapäivä

Johtajien perehdytysiltapäivä sunnuntaina 22.1. klo 14-17 Loimalahdessa sisältää aterian ja klo 17 jälkeen mahdollisuuden saunomiseen.

Tämä on tarkoitettu uudelle/vanhalle johtajalle, joka on aloittanut viimeisen parin vuoden aikana jossakin seurakuntataustayhteisöisessä lippukunnassa ja ei ole vielä osallistunut vastaavaan tilaisuuteen. Tämä on tarkoitettu myös sellaiselle toiminnassa pidempäänkin olleelle johtajalle, joka ei ihan varma enää olekaan siitä miten erilaiset lippukunnan ja seurakunnan välisetä käytännön asiat sujuvat. Tämä on sinulle, joka tiedät jo kaiken ja voit jakaa viisaudestasi muille. Tämä on sellaiselle johtajalle, jota asia ei voisi vähempää kiinnostaa.

Sisältö: Miksi seurakunta on lippukunnan taustayhteisö, Mitä siinä taustayhteisösopimuksessa oikein lukee ja mitä sillä käytännössä tarkoitetaan, miten käytännön arkiset kuviot toimivat, mitä tarkoittaa ”osa seurakunnan lapsi-ja nuorisotyötä” noin niin kuin arjessa. Mitä tehdään kun tarvitaan tiloja, Kuka se Malla on, Mikä on koko homman tarkoitus? Miksi täällä eletään? Lisäksi hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa ja klo 17 jälkeen mahdollisuus saunomiseen.