HAP:n K-18 saunailta

Niin on aika vuodesta jolloin on taas käynnistymässä partiotoiminta. Kutsumme sinut tapaamaan tuttuja ja saunomaan Syöksynsuun rantasaunalle keskiviikkona 16.8.2023 klo 18, Syöksynsuu 27, 13500 Hämeenlinna.

Viime Loppiaisena suuren suosion saanut HAP K-18 saunailta saa nyt jatkoa. Tämä K-18 tarkoittaa lähinnä sitä, että ensisijaisesti tämä on aikuisten johtajien johtajahuoltoa ja tällä kertaa yhtenä oleellisena kohderyhmänä halutaan kutsua paikalle lippukuntien turva-aikuiset, unohtamatta toki teitä kaikkia kivoja tyyppejä!

Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi perjantaihin 11.8.2023 mennessä.

Osallistumismaksu 5 € Hämeenlinnan Alueen Partiolaiset ry tilille (FI92 5680 1340 0106 48) käyttäen viitenumeroa 20255

Yhdessäolon ja saunomisen lisäksi on aie vaihtaa muutama sananen niin Mieli ry:n NMEA (nuoren mielen ensiapu) koulutuksesta kuin erityisesti keskustella nuorten hyvinvoinnista. NiKelle aihe on hyvin lähellä sydäntä ja lähdettyään Ko-Gi kurssille hän päätyi tekemään kehittämistyön HAP:lle otsakkeella “Alueellinen nuorten mielen hyvinvoinnin edistäminen”. Kuten on tiedossa, niin nuoret voivat monestakin eri syystä, esim. koronan jälkimainingeissa yhä huonommin koulussa, harrastusten parissa ja muissa keskinäisissä kontakteissaan. Kehittämistehtävän tiimoilla NiKe haluaa olla mahdollistamassa HAP:n tarjoamia matalan kynnyksen tukitoimia, jotta nuorten on turvallista toimia partiossa ja välttää erilaisia kriisejä, joihin voivat johtaa mm. yksinäisyys, moninaisuuden eri muodot, erilaisuus, väsyminen, taloudellisesti heikot asemat jne. Partiossa on oltava turvallista olla oma itsensä turvallisessa ympäristössä! Näitä huonoon oloon johtavia syitä ja niihin sopivia työkaluja on ihan varmasti hyvin erilaisia eri lippukunnissa ja haluaisinkin nyt kuulla akuuteimmat tarpeet ja haasteet. Meillä kaupungissa tilanteet ovat eri kuin pienemmissä maaseutu lippukunnissa, molempien osalla aihe kuitenkin tärkeä. Ihan varmasti yhdessä haluamme jokainen suoda nuorille hyvän paikan harrastaa partiota! Voitaisiin pohtia vinkkejä jo nyt ensi kesän alueleiriä silmissä pitäen vaikkapa, joten toivomme jokaisesta HAP:n lippukunnasta edustusta avoimin mielin tuoden ajatuksesi ja ideasi nuorten hyvinvoinnin tiimoille. Ajatuksia saa laittaa myös ennakkoon NiKelle WhatsApplla 0503382040 tai mailitse nina.kentta@partio.fi.

Lämpimin terveisin HAP hallituksen puolesta
Nina “NiKe” Kenttä, HAP hallitus jäsen / Wanajan Ilves ry