Käännekohta – partiotaitojen syys-SM-kilpailu

Syys-SM-kisat Käännekohta pidetään Pääkaupunkiseudulla, Kiljavalla 3.-4.10.2020. Kisaan pääsevät tänä vuonna 14 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat. Kerää siis joukkue ja lähde kisaan! Vartiojohtaja ilmoittaa joukkueen viimeistään 31.8. Kuksaan. Alaikäisten joukkueella tulee olla nimettynä huoltaja.

Reissu kaikkineen maksaa osallistujalle vain kympin. Lippukunta tukee lopun. Maksu maksetaan oman lippukunnan tilille.

SARJAJAKO

Suomenmestaruuksista kilpaillaan samoajien ja vaeltajien sarjoissa. Kevyessä sarjassa ei kilpailla suomenmestaruuksista.

SAMOAJA AVOIN (PUNAINEN): Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

SAMOAJA NAISET (SININEN): Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

VAELTAJA AVOIN (HARMAA): Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 30 kilometriä.

VAELTAJA NAISET (RUSKEA): Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 30 kilometriä.

KEVYT SARJA (KELTAINEN): Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 20 kilometriä.

TEHTÄVÄLUETTELO

Kisan tehtäväluettelo on luettavissa kisan nettisivuilta: kaannekohta2020.fi/osallistujalle/tehtavaluettelo/.

ILMOITTAUTUMINEN

Kisavartionjohtaja ilmoittaa vartionsa kisaan. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mm.

  • Erityisruokavaliot
  • Saapumistapa ja kuljetusten tarve
  • Vartion majoitustarve pe-la-väliseksi yöksi
  • Perjantain iltapala- ja lauantain aamupalatarve (majoittuville)
  • Majoiteriukujen tarve yörastilla
  • Emit-korttien vuokraustarve (Si / Pu 2 kpl, Ru / Ha 3 kpl, Ke 2 kpl)

KISAN NETTISIVUT

kaannekohta2020.fi