Kevätvaellus

Repoveden kansallispuistossa pääset ihastelemaan mahtavia järvi-, kallio- ja metsämaisemia myös huikeilta näköalapaikoilta. Vaelluksen reitti on suunniteltu siten, että se mahdollistaa päivämatkojen pituuden valitsemisen oman vaellusryhmäsi toiveiden mukaisesti. Voit kiertää vaelluksen aikana lähes koko kansallispuiston tai kulkea rauhallisempaa tahtia kuitenkin myös hienoimmat kohteet kokien.

Tarpojille selvitetään myös huikeaa selviytymismajakan aktiviteettia.

Vaellukselle voivat osallistua kaikki vuonna 2024 12 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat partiolaiset, jotka ovat käyneet Eräeväät ja eräätkin taidot -kurssin (EEET) tai osaavat vastaavat taidot. Vaelluksella kannetaan rinkassa kaikki reissun aikana tarvittavat varusteet mukaan lukien vaelluspäivän aikana tarvittava juomavesi sekä vaellusryhmän kanssa yhdessä jakaen teltta, trangia ja vaellusruuat. Vaelluksella yövytään vaellusteltoissa.

Lähdemme matkaan keskiviikkona 8.5.2024 arviolta viiden aikaan Poltinahon seurakuntatalolta yhteiskuljetuksella. Palaamme samaan paikkaan lauantaina 11.5.2024 iltapäivällä/alkuillasta. Tarkempi aikataulu ja tarvittavat varusteet toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.4.2024 osoitteessa: kuksaan.fi/69006

Vaellukselle lähtijät kokoontuvat ma 6.5. ennakkotapaamiseen Poltinaholle, jossa hankitaan vartion kanssa yhdessä vaellusruuat, jaetaan varusteet ja tutustutaan vaellusreittiin. Ennakkotapaamisessa läsnäolo on välttämätöntä.

Vaellus maksaa 40 € ja se maksetaan oman lippukunnan tilille ennen vaellusta.
– Liekkitytöt: FI08 5680 0020 2419 94
– Kaskenkaatajat: FI84 5680 0040 2230 14
Maksun lisätietokenttään kirjoitetaan: Kevätvaellus 2024 ja osallistujan nimi.

Partio kuuluu kaikille – ethän anna osallistumismaksun olla este osallistumiselle. Voit saada taloudellista tukea lippukunnalta lähettämällä vapaamuotoisen viestin oman lippukunnan lippukunnanjohtajalle (Lity: Katja/ lpkj@liekkitytot.fi & Kaska: Toni/ lpkj@kaskenkaatajat.org)

Toivottavasti nähdään vaelluksella!