LYSTI-sudenpentutapahtuma

Lysti on sudareiden oma tapahtuma sekä hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla.

Pentueen koko on 4-6 sudenpentua. Pentueen jäsenillä tulee olla partion jäsenmaksu ja tapahtuman osallistumismaksu maksettuna. Jokaisella pentueella on mukanaan täysi-ikäinen saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko tapahtuman ajan. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta eikä mitään erityistietoja tai – taitoja. Halukkaat vanhemmat, sisarukset, mummit ja vaarit voivat tulla hauskaan päivään mukaan.

Osallistumismaksu 10 €/sudenpentu maksetaan 1.11. mennessä lippukunnan tilille IBAN FI08 5680 0020 2419 94. Viestikenttään: Lysti ja osallistujan nimi. Osallistumismaksu sisältää yhteiskuljetuksen linja-autolla, tapahtumassa jaettavan materiaalin sekä lämpimän aterian.

Ilmoittautumiseen sovelletaan Liekkityttöjen osallistumis- ja peruutussääntöjä.

Lopelle mennään yhteiskuljetuksella, lähtöajasta ja varusteista ilmoitetaan tarkemmin sudenpentujen vanhemmille / saattajille SÄHKÖPOSTILLA.

Ennakko-ohje lähetetään sähköpostilla saattajille ennen tapahtumaa. Ennakko-ohjeesta selviää mm. pentueiden varustelista ja tapahtuman aikataulu. Akelat keräävät pentueiden tarvitsemat yhteiset työkalut, EA-tarvikkeet ja muut varusteet.

Ilmoittautuminen pe 18.10.2019 mennessä oheisen linkin avulla. HUOM. 18.10. jälkeen mukaan pääsee vain peruutuspaikalle. Saattajan voi ilmoittaa samalla lomakkeella. Ei-partiolaiset saattajat voivat ilmoittautua myös Katjan sähköpostiin.

Lämpimästi tervetuloa hienon partiopäivän saattajaksi katsomaan mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan!

Lityterveisin Katja Laakso, katja.laakso@partio.fi, 050-5279984

Sudenpentu saattaa olla mukana partiotapahtumakuvissa, joita tarvittaessa käytetään Liekkityttöjen Facebook- ja internetsivulla.