Meno-seikkailijakisa

Kisassa seikkailijat ja ensimmäisen vuoden tarpojat testaavat partiopolulla oppimiaan asioita. Turkoosissa sarjassa kisaavat ensimmäisen vuoden seikkailijat ja heidän mukanaan kulkee kisan ajan saattaja. Violetti sarja on tarkoitettu toisen vuoden seikkailijoille ja ensimmäisen vuoden tarpojille, jotka voivatkiertää kisaradan ilman saattajaa.

Kisamaksu 10 €/osallistuja maksetaan ennen kisaa seuraaville tileille: Kaskenkaatajat FI84 5680 0040 2230 14 ja Liekkitytöt FI08 5680 0020 2419 94. Viestikenttään teksti: HP Meno ja osallistujan nimi kokonaan.

Osallistujamäärästä riippuen menemme kisoihin joko yhteisellä bussikuljetuksella, jolloin peritään lisäksi 5 € bussimaksu/henkilö. Jos osallistujia on tänä vuonna niin vähän, että bussikuljetus ei ole mielekäs vaihtoehto, kulkeminen kisoihin tapahtuu kimppakyydeillä. Tällöin kuljettaja voi hakea lippukunnilta kilometrikorvausta. Mahdollista kimppakyytiä varten pyydämme merkitsemään ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttään, onko oma kyyti mahdollinen ja montako kisailijaa kyytiin mahtuu.

Merkitse lisätietoja-kenttään myös tiedot erityisruokavaliosta ja muista kilpailun aikana huomioitavista seikoista.

Kisakirje ja varusteluettelo lähetetään ilmoittautuneille ennen kilpailua.

 

Kisaterveisin,

Leena (leena@kaskenkaatajat.org, 0400-883779)