Ohto 2024 -hiihtolomaleiri

Tervetuloa mukaan hiihtolomaleirille Saariselän maisemiin.

Kenelle
Leiri on tarkoitettu kaikille 2010 syntyneille ja sitä vanhemmille Hämeenlinnan alueen partiolaisille. 2011 syntyneet ja sitä nuoremmat ovat tervetulleita oman aikuisen kanssa.

Leiripaikka
Leiripaikkana toimii Hämeen Partiopiirin omistama Lapinhäme. Leiripaikasta on reilu 15 km Saariselän rinnealueille. Leiripaikassamme meillä on käytössä useita majoitusrakennuksia, päärakennus ja sauna. Leirikeskuksessa on sähköt ja sisävessat.

Ohjelma
Bussi lähtee kohti Lappia lauantaina 24.2. ja takaisin saavumme lauantaina 2.3.2024. Sunnuntaipäivänä otamme alueen haltuun, pyhitetään lepopäivää ja valmistaudumme seuraavaan päivään. Maanantaista perjantaihin vietämme aikaa vapaavalintaisten ulkoiluaktiviteettien parissa, joita on esimerkiksi laskettelu, hiihto ja lumikenkäily. Jokainen leiriläinen suunnittelee päiväohjelmansa itse. Tarvitaan siis itseohjautuvaisuutta ja omatoimisuutta aktiviteettien suunnittelussa ja osin toteutuksessakin. Joka päivä leiripaikalle jää yksi kämppävartio, joka auttaa keittiötä, lämmittää saunaa ja tekee muita tehtäviä.

Osallistumismaksu
Leirin hinta on 200€. Hintaan sisältyy bussimatkat, ruuat (aamupala, eväslounas, päivällinen ja iltapala) ja majoituksen. Maksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikka siirtyy seuraavalle lähtijälle. Jokainen maksaa itse omat hissiliput, mahdolliset välinevuokrat yms. Osallistujille lähetetään lasku osallistumismaksusta sähköpostilla, laskun eräpäivä tulee olemaan helmikuussa ennen leirin alkua.

Reissun peruminen
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutustilanteessa (mikäli varasijalta ei saada lähtijää tilalle) noudatamme Hämeenlinnan alueen partiolaisten peruutusohjessääntöä. Mikäli osallistuminen on pakko peruuttaa, niin osallistumismaksun voi saada takaisin vain pätevän syyn perusteella (oma tai lähiomaisen vaikea sairaus tai kuolema tai vastaava syy) ja mahdollista lääkärintodistusta vastaan. Tällöinkin järjestäjällä on oikeus pidättää tai periä osallistumismaksusta se osa, joka vastaa aiheutuneita kuluja. Ilmoittautuneella voi olla mahdollisuus saada korvausta näistä kuluista omasta vakuutuksestaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti oheisella linkillä. Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2023 klo 08.00 ja päättyy 8.1. 2024 klo 23.30.

Paikkoja on rajattu määrä ja ne täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Reissu toteutuu mikäli matkaan lähtee 20 osallistujaa. Ilmoittautuneille tulee ilmoittautumisohjelman lähettämänä sähköpostivahvistusilmoittautumisesta.

Tapahtuman järjestää Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, osallistuessasi tälle leirille osallistut seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön toimintaan.

Lisätietoa
Leirinjohtaja Maria ”Malla” Lehtovaara, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan partiotyöntekijä, 040 804974, maria.lehtovaara@evl.fi