Tapiola-kesäleiri

Liekkitytöt, Kaskenkaatajat, Jaakon Samoojat, Nummen Eränkävijät ja Wanajan Ilves viettävät yhteistä kesäleiriä tutustuen suomalaisiin kansanperinteisiin. Saamme vieraaksi leirille myös Suomessa asuvia ukrainalaisia partiolaisia.

Leiriohjelmassa sukellamme maagiseen suomalaiseen tarustoon. Kukapa tietää, vaikka jättiläiset, metsänpeikot tai keijukaiset pilkahtelisivat puiden välissä, kun Tapiolan tanhuvilla leireilemme.

Yhdessä teemme tekoja paremman maailman puolesta. Torjumme eriarvoisuutta, epätasa-arvoa ja köyhyyttä sekä huomioimme kestävän kehityksen. Ohjelmaa teemme leikkiä lyöden ja esimerkiksi vanhoja kädentaitoja oppien.

Tarpojat ja samoajat käyvät vaelluksella, jossa myös testataan heidän kyvykkyyttään. Toivomme hartaasti, etteivät he joudu metsänpeittoon tai Näkin viemiksi!

Aikataulu

 • Ke 28.6. Seikkailijat (tänä vuonna 13 v. täyttävät) ja sitä vanhemmat leiriläiset saapuvat leirille yhteiskuljetuksella lounaan jälkeen (reitti Hämeenlinna-Renko-Räyskälä).
 • Pe 30.6. Sudenpennut ja nuoremmat seikkailijat saapuvat yhteiskuljetuksella leirille. Myös perhepartiolaisten ja ukrainalaisten leiri alkaa perjantaina.
 • Su 2.7. Leiri päättyy sunnuntaina päivällä ja bussi lähtee kohti Hämeenlinnaa.

Ilmoittautuminen ja leirimaksu

Leirille ilmoittaudutaan viimeistään maanantaina 15.5.2023 Kuksa-jäsenrekisterin kautta.

Jos perheestä osallistuu useampi leiriläinen, muista ilmoittaa kaikki erikseen. EVP:t eli ei-vielä-partiolaiset ovat myös tervetulleita mukaan leirille ja heitä kannattaa houkutella mukaan niin leiriläisiksi kuin leirin tekijöiksi. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi aikataulu ja ohjeistus ilmoittautumisen jälkeen.

Liekkitytöt tukevat leirille osallistumista, minkä johdosta hinnat Liekkitytöille ovat seuraavanlaiset:

 • Leirin hinta leiriläisille
  • Koko leiri (ke-su) 40 €
  • Perjantai-sunnuntai 20 €
  • Päivämaksu 15 €
 • Leirin hinta tekijöille (johtajat, vaeltajat ja muut aikuiset)
  • Koko leiri (ke-su) 20 €
  • Perjantai-sunnuntai 15 €
  • Päivämaksu 10 €

Leirimaksu maksetaan 21.6. mennessä lippukunnan tilille (FI08 5680 0020 2419 94). Viestiin tiedoksi Tapiola ja osallistujien nimet.

Vapautus leirimaksusta

Voit pyytää Lippukunnan vapautusta leirimaksusta toimittamalla vapaamuotoisen, kirjallisen anomuksen lippukunnanjohtajalle katja.raikas@partio.fi.

Lisätiedot

Lisätietoja leiristä voi kysyä staabin eli leiritoimikunnan yhteisestä sähköpostiosoitteesta: kesaleiritapiola@gmail.com tai suoraan leirin johtajalta Sanna Uotila (WaIl),
s-posti: sanna.uotila@partio.fi, puhelin: 0415069117

PS. Leiritunnelmaan voit virittäytyä jo etukäteen virkkaamalla. Siihen voi osallistua myös mummi, kummi, serkku, naapuri tai kaimasi virkkaamalla “isoäidinneliöitä”. Langan tulee olla konepestävä, hienopesu 40 °C puikot/virkkuukoukku: 3,5–4 mm, esim. Novita: 7-veljestä, Kaupunkilanka: Kivijalka, House: Onni, Kotikulta: Harmonia, Myhome: sukkalanka. Neliöistä valmistetaan leirillä peitto, joka annetaan yhdessä valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Ohje löytyy täältä: https://punomo.fi/kasityotekniikat/lankatekniikat/virkkaus-tekniikat/virkkauslajit/palavirkkaus/virkkaa-iki-ihania-isoaidinnelioita/