Lippukuntaretki Vintilä’23

Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Kaunisniemen leirikeskus Lammilla.

Retkelle lähdetään yhteiskuljetuksella Poltinahon seurakuntatalolta, josta bussi starttaa perjantaina klo 18:00, tulethan ajoissa paikalle. Retkeltä palataan yhteiskuljetuksella samaan paikkaan sunnuntaina klo 12.

Perhepartiolaiset osallistuvat retkelle la-su ja kulkevat omilla tai kimppakyydeillä. Leirivuorokausi alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy kotiinlähtöön sunnuntaina n. klo 10:30. Perhepartiolaiset yöpyvät sisällä.

Retkellä tutustutaan taivaankappaleisiin ja päästään harjoittelemaan kädentaitoja. Ensimmäisen yön kaikki retkelle lähtevät nukkuvat sisällä, ja toisen yön seikkailijat ja tarpojat nukkuvat ulkona kaminalämmitteisessä talviteltassa. Sisällä nukutaan vuoteissa tai lattiamajoituksessa riippuen retken osanottajamäärästä – kannattaa siis varautua mahdollisuuksien mukaan molempiin!

 

Retken hinta

Osallistumismaksu on koko viikonlopulta 15 €, ja se sisältää yhteiskuljetukset sinne ja takaisin, majoituksen, ruuat viikonlopun aikana sekä muut retken aikana käytettävät materiaalit. Perhepartiolaisten osallistumismaksu on 8 € sisältäen ruuat, majoituksen ja muut retken aikana käytettävät materiaalit.

Osallistumismaksu maksetaan Liekkityttöjen tilille FI08 5680 0020 2419 94 ilmoittautumisen yhteydessä. Kirjoitathan maksun viestiin retken nimen Vintilä ja osallistujan nimen, esim. “Vintilä Paula Partiolainen”.

Partio kuuluu kaikille, ja siksi lippukunnalta on mahdollista myös hakea taloudellista tukea osallistumismaksuun. Lähetäthän tällöin vapaamuotoisen viestin lippukunnanjohtaja Katjalle: lpkj@liekkitytot.fi. Ei anneta retkimaksun olla este osallistumiselle!

 

Ilmoittautuminen

Retkelle ilmoittaudutaan 27.10. mennessä partion asiointipalvelun sähköisen lomakkeen kautta osoitteessa: kuksaan.fi/64092. Huom! Kirjoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot sekä lääkitystä/ erityishuomiota vaativat seikat lomakkeelle, jotta retken johto osaa ne huomioida. Kerrothan tarvittaessa erityisruokavaliosta mahdollisimman tarkasti, esim. “sipuli raaka (kuivattu käy)” tai “gluteeniton, kaura käy”.

Huoltajat ovat myös tervetulleita avuksi retkelle. Täytäthän tällöin myös oman ilmoittautumisen itsesi puolesta.

 

Kysyttävää? 

Kysy rohkeasti oman ryhmän johtajilta,  retken johtajalta (Anniina Soinola) tai lippukunnan ohjelmajohtajalta (Tiina Riihilahti-Jylhä, puh. 050 4653 722)