Aikuispartio

Aikuispartio on tarkoitettu kaikille vähintään 18-vuotiaille partion harrastamisesta kiinnostuneille aikuisille – ei siis väliä oletko jo partiolainen vai et. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran kauden aikana ja sen tarkoituksena tarjota partiota harrastuksena myös aikuisille. Olemme siis paljon ulkona, retkeilemme ja teemme toiminnastamme oman näköistämme ja osallistujilleen kiinnostavaa.

Partio on mukaansatempaava ja joustava harrastus ja vapaaehtoistyö myös aikuiselle, eikä sen aloittamiseen tarvitse aikaisempaa partiokokemusta. Partio on aatteellinen nuorisoliike, jonka tavoitteena on kasvattaa tasapainoisia, vastuuntuntoisia sekä itsenäisesti ajattelevia yhteisön jäseniä, ja toimintaa pyörittävät nuoret ja aikuiset vapaaehtoiset partiolaiset. Vapaaehtoistyöpuolen lisäksi haluamme tarjota meille kaikille aikuisiksi itsemme kokeville mahdollisuuden myös harrastaa ja tehdä itseä kiinnostavia asioita samanhenkisessä porukassa ilman suurempia sitoumuksia muuhun toimintaan – ja siksi perustamme oman aikuisryhmän.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 044 523 6977 (Minna)

Kalenteri

Liekkityttöjen aikuispartio alkaa la 21.1.2023 klo 13 Poltinahon seurakuntatalolla. Sään salliessa ollaan ulkona, joten pukeuduthan lämpimästi. Ota mukaan myös oma muki. Ilmoitathan Minnalle tulostasi, jotta osataan varata jokaiselle pientä makeaa, puh. 044 523 6977. Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesta ryhmää kohtaan, vaikka et tällä kertaa mukaan pääsisikään.

Hinta

Partiota voi kokeilla kolme kertaa ilman jäsenyyttä, minkä jälkeen tulee liittyä lippukunnan ja Suomen Partiolaisten jäseneksi. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on Liekkityttöjen jäseniltä 64,50 euroa, ja se oikeuttaa osallistumaan partiotoimintaan sekä paikallisesti että valtakunnallisesti (retkille ja pidempiin tapahtumiin on usein myös erillinen osallistumismaksu, jolla katetaan tapahtumasta aiheutuvia kuluja).