Kuksa ja PartioID

Partioon ilmoittautuessa jäsenen tiedot lisätään partion valtakunnalliseen Kuksa-jäsenrekisteriin. Jokaiselle alaikäiselle partiolaiselle on lisätty Kuksaan huoltajaksi ne vanhemmat, joiden tiedot perhe on lapsen liittyessä antanut. Huoltaja voi tarkastella ja päivittää lapsensa tietoja, ohjata lapsen jäsenmaksulaskun omaan verkkopankkiinsa ja tulostaa lapsen jäsenkortin, luomalla itselleen PartioID:n ja kirjautumalla sillä Kuksaan osoitteessa kuksa.partio.fi.

PartioID:tä tarvitaan myös, kun lasta ilmoitetaan erilaisiin partiotapahtumiin. Huoltaja ilmoittaa OMALLA PartioID:llään lapsensa tapahtumiin (EI siis lapsen PartioID:llä). Tapahtuman mainoksessa kerrotaan osoite ns. ilmoittautumislomakkeelle, jonka kautta ilmoittautuminen siis tapahtuu. Ilmoittautuessaan huoltajan pitää kirjautua AINA ensin linkistä auenneella sivulla kirjaudu palveluun -linkin kautta ja vasta sitten täyttää ilmoittautumislomake. Ilmoitettava henkilö valitaan lomakkeen yläosasta alasvetovalikosta. Valikossa näkyy huoltajan lisäksi kaikki hänen, partiossa olevat huollettavansa.

TÄRKEÄÄ MUISTAA:

  • Vanhempi rekisteröi oman PartioID:n saamallaan huoltajanumerolla, EI lapsen jäsennumerolla.
  • Vanhempi ilmoittaa alaikäisen lapsen tapahtumaan omalla PartioID:llään, EI lapsen PartioID:llä.

Ohjeita:

PartioID:n rekisteröiminen

Huoltajan PartioID:n luomista varten pitää olla tiedossa huoltajanumero ja Kuksaan lisätty sähköpostiosoite. Kun huoltaja lisätään Kuksaan, hänelle ilmoitetaan sähköpostilla asiasta (osoitteesta kuksatuki@partio.fi). Kun huoltaja on tuon sähköpostin saanut, hän voi rekisteröidä itselleen PartioID:n osoitteessa kuksa.partio.fi. Mikäli sähköpostia ei ole tullut (edes roskapostikansioon), nämä tiedot saa tarvittaessa Kuksa-vastaavalta.

VINKKI: Kannattaa yhdistää PartioID jo olemassa olevaan Facebook- tai Google-tunnukseen, niin säästyt uuden tunnuksen ja salasanan luomiselta.

Kuksa-vastaava

Henna Heikkilä
kuksa@liekkitytot.fi
044 3456776 (myös Whatsapp toimii)