Perhepartio

Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa. Lapsen mukana voi siis olla vaikka äiti, isä, mummo tai kummi.

Liekkityttöjen perhepartiossa pienimmätkin pääsevät retkeilemään, askartelemaan ja puuhailemaan kaikkea hauskaa sisällä ja ulkona. Samalla tutustutte partiotoimintaan leppoisasti omassa tahdissa. 

Perhepartio kokoontuu 1–2 kertaa kuussa. Arkisin koloillat ovat klo 17.30-19, viikonloppuisin yhdessä viihdytään pidempään. Perhepartiolaiset ovat välillä mukana myös lippukunnan yhteisessä toiminnassa. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: perhepartio@liekkitytot.fi

Kevään 2022 toimintakalenteri

Liekkityttöjen perhepartion ohjelmaan kuuluu myös Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan järjestämiä tapahtumia, joihin voitte halutessanne osallistua. Näistä tapahtumista tiedotetaan erikseen.

Ilmoittautuneille toimitetaan tarkemmat tiedot tulevista kokoontumisista (aika, paikka, varusteet). Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan vielä erikseen muutamaa päivää ennen kokoontumista, jotta tiedämme montako osallistujaa on tulossa. Perhepartiolla on oma WhatsApp-ryhmä, jonka avulla muistutamme tulevista kokoontumisista ja lähetämme ilmoittautumislinkin kyseiselle kerralle.

Koloiltojen paikat vaihtelevat ja jokaisella kerralla on hyvä olla mukana omat eväät, joita syödään muun toiminnan ohella. Joskus perheen pienimmillä ei jaksaminen riitä koloillan loppuun saakka. Silloin on täysin sallittua hiippailla kohti kotia jo ennen koloillan päättymistä.

ke 19.1. klo 17.30-19 koloilta, kaupunginpuisto
la 5.2. perhepartioiden viikonloppuretki, Loimalahden leirikeskus
ti 15.2. koloilta
pe 4.3. koloilta
su 20.3. päiväretki
ke 6.4. koloilta
ti 26.4. koloilta
la 7.5. melontaretki, Syöksynsuun leirikeskuksen ranta
ma 16.5. Liekkityttöjen kevätjuhla
pe-su 20.-22.5. perhepartioiden viikonloppuleiri (mahdollisuus yöpyä 1-2 yötä)
su 29.5. Partioparaati Hämeenlinnassa

Hinta

Perhepartiota voitte kokeilla kolme kertaa ilmaiseksi. Jos kipinä syttyy, saatte ohjeet kuinka ilmoittaa perheenne jäsenet perhepartioon. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

  • 0–3-vuotiaat saavat tulla ilmaiseksi lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa, joka maksaa partion jäsenmaksun.
  • 4–6-vuotiaat maksavat partion III-luokan jäsenmaksun (12,25€).
  • Aikuiset maksavat normaalin partion jäsenmaksun (Liekkitytöillä 62,50€)

Jos perhe haluaa osallistua perhepartioon kolmen kokeilukerran jälkeen, mutta se ei ole taloudellisesti mahdollista, kertokaa tilanteesta perhepartion vetäjille.