Perhepartio

Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa. Lapsen mukana voi siis olla vaikka äiti, isä, mummo tai kummi.

Liekkityttöjen perhepartiossa pienimmätkin pääsevät retkeilemään, askartelemaan ja puuhailemaan kaikkea hauskaa sisällä ja ulkona. Samalla tutustutte partiotoimintaan leppoisasti omassa tahdissa. 

Perhepartio kokoontuu 1–2 kertaa kuussa. Arkisin koloillat kestävät noin 1–2 tuntia, viikonloppuisin yhdessä viihdytään pidempään. Perhepartiolaiset ovat välillä mukana myös lippukunnan yhteisessä toiminnassa. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: perhepartio@liekkitytot.fi

Syksyn 2021 toimintakalenteri

Liekkityttöjen perhepartion ohjelmaan kuuluu myös Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan järjestämiä tapahtumia, joihin voitte halutessanne osallistua. Seurakunnan järjestämän ohjelman lopussa on merkintä ”srk”.

Ilmoittautuneille toimitetaan tarkemmat tiedot tulevista kokoontumisista (aika, paikka, varusteet). Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan vielä erikseen muutamaa päivää ennen kokoontumista, jotta tiedämme montako osallistujaa on tulossa. Perhepartiolla on oma WhatsApp-ryhmä, jonka avulla muistutamme tulevista kokoontumisista ja lähetämme ilmoittautumislinkin kyseiselle kerralle.

ma 30.8. Koloilta
su 12.9. Metsäretki
to 23.9. Koloilta
ma 4.10. Koloilta
su 17.10. PihaPyhä (srk)
to 4.11. Koloilta
su 7.11. Perhemessu ja kynttiläpolku (srk)
la-su 20.–21.11. Liekkityttöjen viikonloppuleiri
ma 6.12. Joulujuhla ja sankarihaudat

Hinta

Perhepartiota voitte kokeilla kolme kertaa ilmaiseksi. Jos kipinä syttyy, saatte ohjeet kuinka ilmoittaa perheenne jäsenet perhepartioon. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

  • 0–3-vuotiaat saavat tulla ilmaiseksi lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa, joka maksaa partion jäsenmaksun.
  • 4–6-vuotiaat maksavat partion III-luokan jäsenmaksun (12,25€ *).
  • Aikuiset maksavat normaalin partion jäsenmaksun (Liekkitytöillä 62,50€ *)

    * Hinnat ovat vuoden 2021 jäsenmaksujen mukaiset. Syksyllä aloittavat maksavat vuoden 2022 jäsenmaksut, joiden summat ei ole vielä tiedossa.

Jos perhe haluaa osallistua perhepartioon kolmen kokeilukerran jälkeen, mutta se ei ole taloudellisesti mahdollista, kertokaa tilanteesta perhepartion vetäjille.