Eräeväät ja eräätkin taidot -viikonloppu

Kevät tulee vauhdilla ja taas on aika kokoontua testaamaan ja oppimaan vanhoja ja uusia erätaitoja ennen perinteistä Liekkityttöjen ja Kaskenkaatajien vaellusta.

Vaellus järjestetään tänä vuonna ajankohdaltaan myöhemmin kuin ennen ja liikkuminen tapahtuu meloen. Jos et pääse/et ole lähdössä muuten mukaan vaellukselle, voit silti tulla EE & ET viikonloppuun kertaamaan erätaitojasi.

Erätaitokurssi on tarkoitettu toisen vuoden seikkailijoista alkaen (12v. eteenpäin), tarpojat, samoajat ja vaeltajat. Vaelluksen alaikäraja on 12 vuotta.

Kurssilla mm. nukumme ainakin toisen yön teltassa, teemme ruuat ulkona ja opettelemme melonnan perusteita. Harjoittelemme reittisuunnitelman tekoa ja laadimme vaelluksen ruokalistan. Kurssi järjestetään Syöksynsuun leirikeskuksessa, jonne saavutaan perjantaina 26.4. klo 19. Kurssi päättyy samassa paikassa sunnuntaina 28.4. klo 14.

Varustelista toimitetaan ilmoittautuneille.

Osallistumismaksu EE & ET –kurssille on 10€. Maksu maksetaan Liekkityttöjen tilille: FI08 5680 0020 2419 94. Laita viestiin: EE&ET ja osallistujan nimi, sekä lippukunta.

Lisätietoja kurssista antaa:

Terhi ”Vilho” Leppikangas, Liekkitytöt
puh. 040 7709233 tai terhi.leppikangas(a)gmail.com

 

Mainos ja ilmoittautumisohje (pdf)