Halo – kesäleiri sudenpennuille, seikkailijoille ja perhepartiolaisille

Kesän kivoimmalla partioleirillä melotaan, nukutaan teltassa ja nautitaan maittavaa leiriruokaa. Lähde mukaan tunnelmoimaan leirinuotiolle ja tutustumaan uusiin partiokavereihin!

Hämeenlinnan alueen partiolaiset järjestävät sudenpennuille ja seikkailijoille kesäleirin torstaista sunnuntaihin 16.-19.6.2022. Lisäksi perhepartiolaiset ja EVP:t eli ei-vieläpartiolaiset voivat osallistua leirille. Perhepartiolaisten leiriaika on 17.-19.6. Leiripaikka on SPEKin Palotarus-leirikeskus, joka sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä Hämeenlinnasta Padasjoella.

Tekijäksi tai saattajaksi?

Sinä aikuinen (vanhempi/kummi/mummi/muu läheinen), tarpoja-, samoaja- tai vaeltajaikäinen partiolainen, lähde mukaan kokemaan uutta ja mukavaa partioleirihumua. Tehtäväsi voi olla toimia lippukunnan omien johtajien apuna tai leirin yleisissä pesteissä, kuten keittiössä, ohjelmassa tai huollossa. Samalla mahdollistat ikimuistoisen partiotapahtuman partiolaiselle!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille Kuksa-jäsenrekisterin kautta osoitteessa https://bit.ly/ilmoittaudu-halolle viimeistään 1.5.2022. Huoltaja ilmoittaa alaikäisen osallistujan leirille. Yli 18-vuotiaat voivat ilmoittautua itse. Jos perheestä osallistuu useampi, muista ilmoittaa jokainen osallistuja erikseen.

Leirin maksaminen

Leirimaksu maksetaan 10.6.2022 mennessä Liekkityttöjen tilille Etelä-Hämeen Osuuspankki IBAN FI08 5680 0020 2419 94. Kirjoita viestikenttään Halo + osallistujan nimi.

Leirin hinnat

  • Sudenpentu tai seikkailija 22,50 € (koko leiri)
  • Aikuinen/johtaja 0 € (koko leiri, tai päivä)
  • Perhepartiolaiset
    • 0-2v 0 €
    • 2-6v 7,50 € (pe ilta-su)
    • Aikuinen 0 € (pe ilta-su)

Ilmoittautuneille toimitetaan toukokuussa leirikirje, joka sisältää tarkemmat ohjeet sekä varustelistan. Tapahtumassa noudatetaan HAP:n osallistumis- ja peruutussääntöjä.

Lähtö ja paluu

Leiri alkaa torstaina 16.6. ja päättyy sunnuntaina 19.6. puoliltapäivin. Leirille kuljetaan yhteiskuljetuksella. Perhepartiolaiset saapuvat leirille omin kyydein perjantaina 17.6. klo 18. Myös perhepartiolaisten leiri päättyy sunnuntaina.

 

Lisätiedot:

Annukka Soinola
annukka.soinola@outlook.com
040 867 6917