Muohta 2020 -hiihtolomaleiri

Tervetuloa mukaan hiihtoloma-leirille Lapin maisemiin.

Leiri on tarkoitettu kaikille 2006 syntyneille ja sitä vanhemmille Hämeenlinnan alueen partiolaisille. Vuonna 2007 syntyneet ja sitä nuoremmat ovat tervetulleita mukaan oman aikuisen kanssa.

Leiripaikkana toimii Kittilässä oleva Venejoen kämppä. Leiripaikasta on noin 40km Ylläksen laskettelukeskukseen. Venejoelta ei ole juoksevaa vettä eikä sähköä, joten leiriin olennaisena osana kuuluu lämmityksestä, vedestä yms. elämän edellytyksistä huolehtiminen. Myös ulkohuussit tulevat tutuksi.

Bussi lähtee kohti Lappia lauantai 22.2. ja takaisin saavumme lauantaina 29.2. Sunnuntaipäivän vietämme yhdessä ulkoilemalla leiripaikassa sekä samalla tutustutaan toisiimme ja leiripaikkaan. Maanantaista perjantaihin vietämme vapaavalintaisten ulkoiluaktiviteettien parissa, joita on esimerkiksi laskettelu, hiihto ja lumikenkäily. Jokainen leiriläinen suunnittelee päiväohjelmansa itse. Joka päivä leiripaikalle jää yksi kämppävartio, joka auttaa keittiötä, lämmittää saunaa ja tekee muita tehtäviä.

Leirin hinta on 150€. Hintaan sisältyy bussimatkat, ruuat (aamupala, eväslounas, päivällinen ja iltapala), majoituksen. Maksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikka siirtyy seuraavalle lähtijälle. Jokainen maksaa itse omat hissiliput, mahdolliset välinevuokrat yms. Osallistujille lähetetään lasku osallistumismaksusta kotiosoitteeseen, laskun eräpäivä tulee olemaan tammikuun lopussa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti oheisella linkillä. Ilmoittautuminen alkaa 20.11.2019.
Paikkoja on rajattu määrä ja ne täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille tulee sähköpostivahvistus ilmoittautumisesta.

Jarjestäjänä toimii Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan partiotyö

Lisätietoa:
Leirinjohtaja Maria ”Malla” Lehtovaara, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan partiotyöntekijä, 040 804974, maria.lehtovaara@evl.fi
Varajohtaja Oona Virtanen, Liekkitytöt, 050 4433132, oonasiskoeveliina@gmail.com