Näätsä! Metsää! – sudenpentujen ja seikkailijoiden vaellus

Kaskenkaatajien ja Liekkityttöjen perinteinen ja supersuosittu SuSe-vaellus patikoidaan tänä vuonna Evon upeissa ja monimuotoisissa metsissä. Aikaisempaa vaelluskokemusta tarvita – harjoitus tekee tässäkin mestarin. Vaeltamiseen on varattu koko päivä aikaa ja rauhallisesti edeten matka taittuu huomaamatta.

Vaelluksen pituus on noin 10 kilometriä. Sudenpennuilla kantamuksena on päiväreppu ja majoituspaikkana lämmitetty puolijoukkueteltta. Seikkailijat harjoittelevat jo oikeaa vaeltamista kantamalla kaikki tavaransa reitin läpi ja yöpymällä laavussa.

Luvassa ei ole pelkkää kävelyä, vaan reissun aikana suoritetaan erilaisia metsäisiä rastitehtäviä. Varaa siis reppuusi reilusti tilaa oivalluksille ja onnistumisille.

Vaellus on tarkoitettu Kaskenkaatajien ja Liekkityttöjen toisen ja kolmannen vuoden sudenpennuille sekä seikkailijoille. Huoltajat ja vanhemmat partiolaiset ovat lämpimästi tervetulleiksi saattajiksi ja erilaisiin mukaviin pesteihin vaelluksella.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake Kuksassa. Varusteluettelo lähetetään ilmoittautuneille huoltajan sähköpostiin 22.9.2019.

Osallistumismaksu 8 € maksetaan etukäteen lippukuntien tileille Kaskenkaatajat: FI84 5680 0040 2230 14 ja Liekkitytöt: FI08 5680 0020 2419 94. Maksuun viesti ”Metsää ja osallistujan koko nimi”. Saattajille ja pesteihin osallistuville vaellus on ilmainen, mutta heidänkin pitää ilmoittautua.

Vaellukselle lähdetään bussilla Poltinahon seurakuntatalolta lauantaina 28.9.2019 klo 9.00 ja paluu tapahtuu samaan paikkaan sunnuntaina noin klo 12. Vaellus päättyy tavaroiden purkamisen jälkeen noin klo 13 yhteiseen sisaruspiiriin.

Lisätietoja antaa ja kyselyihin vastaa
Leena (leena@kaskenkaatajat.org), puh. 0400-883 779