Tuotteet

Lippukunnan huivi

Liekkitytön ensimmäinen huivi maksaa 25 euroa. Huivi maksetaan lippukunnan tilille (FI08 5680 0020 2419 94) viestillä huivi + liekkitytön nimi. Huivin saa omalta ryhmänjohtajalta näyttämällä hänelle kuitin huivimaksusta.

Lippukunnan vaatteet

Lippukunnalla on käytössä valikoima erilaisia omia vaatteita. Pipoja ja buffeja voi ostaa esimerkiksi joulujuhlassa tai ottamalla yhteyttä kalustovastaaviin. Huppareita, t-paitoja, trikoopaitoja ja collegehousuja tilataan noin joka toinen vuosi.

Lippukunnan 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lippukunnalle luotiin neulemallisto. Ohjeet Liekkityttö-villasukkien ja -lapasten neulomiseen löytyvät Neulemallisto-sivulta.

Perusmerkit

Perusmerkkipaketti maksaa 11€ ja sisältää maa-, paikkakunta-, alue-, piiri- ja järjestötunnukset sekä postituksen. Jos haluat ostaa paketin, lähetä sähköpostia taloudenhoitajalle ja maksa paketti Liekkityttöjen tilille (FI08 5680 0020 2419 94, viestiin tieto “Perusmerkit” sekä ostajan osoitetiedot, esim. “Perusmerkit Laura Liekkityttö, Liekkitie 1 A 2, 13100 Hämeenlinna”).

Myymme myös pelkkiä paikkakuntamerkkejä 1,70€/kpl ja aluemerkkejä (HAP) 1,50€/kpl. Mikäli tilaat vain näitä, pitää sinun maksaa myös postituskulut 1,30€. Tilaukset ja toimitukset kuten yllä.

Sovituspaidat partiopaidoista

Liekkityttöjen etummaiselta kololta Poltinaholta löytyy partiopaidan sovituspaitoja: lasten koot 150 ja 160 sekä naisten koot S, M, L ja XL. Sovituspaidat on hankittu, jotta vanhempien on helpompi hankkia partiopaita esimerkiksi Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta. Kysy sovitusmahdollisuutta ryhmänjohtajalta.

Partiopaitaa tilatessasi muista seuraavat asiat: Liekkitytöt käyttävät sinistä partiopaitaa. Partiopaitaa käyttävät kaikki muut partiolaiset paitsi sudenpennut. Sudenpennut käyttävät tummansinistä collagepuseroa.