Tuotteet

Lippukunnan huivi

Liekkitytön ensimmäinen huivi maksaa 25 euroa. Huivi maksetaan lippukunnan tilille (FI08 5680 0020 2419 94) viestillä huivi + liekkitytön nimi. Huivin saa omalta ryhmänjohtajalta näyttämällä hänelle kuitin huivimaksusta.

Lippukunnan vaatteet

Lippukunnalla on käytössä valikoima erilaisia omia vaatteita. Pipoja (10€) ja buffeja (6€) voi ostaa esimerkiksi joulujuhlassa tai ottamalla yhteyttä kalustovastaavaan. Huppareita, t-paitoja, trikoopaitoja ja collegehousuja tilataan noin joka toinen vuosi.

Lippukunnan 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lippukunnalle luotiin neulemallisto. Ohjeet Liekkityttö-villasukkien ja -lapasten neulomiseen löytyvät Neulemallisto-sivulta.

Perusmerkit

Perusmerkkipaketti maksaa 11€ ja sisältää maa-, paikkakunta-, alue-, piiri- ja järjestötunnukset sekä postituksen. Jos haluat ostaa paketin:

  1. lähetä sähköpostia taloudenhoitajalle JA
  2. maksa paketti Liekkityttöjen tilille (FI08 5680 0020 2419 94, viestiin tieto “Perusmerkit” sekä ostajan osoitetiedot, esim. “Perusmerkit Laura Liekkityttö, Liekkitie 1 A 2, 13100 Hämeenlinna”).

Myymme myös pelkkiä paikkakuntamerkkejä 1,70€/kpl ja aluemerkkejä (HAP) 1,50€/kpl. Jos tilaat vain näitä, pitää sinun maksaa myös postituskulut 1,30€. Tilaukset ja toimitukset kuten yllä.

Sovituspaidat partiopaidoista

Liekkityttöjen etummaiselta kololta Poltinaholta löytyy partiopaidan sovituspaitoja: lasten koot 150 ja 160 sekä naisten koot S, M, L ja XL. Sovituspaidat on hankittu, jotta vanhempien on helpompi hankkia partiopaita esimerkiksi Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta. Kysy sovitusmahdollisuutta ryhmänjohtajalta.

Partiopaitaa tilatessasi muista seuraavat asiat: Liekkitytöt käyttävät sinistä partiopaitaa. Partiopaitaa käyttävät kaikki muut partiolaiset paitsi sudenpennut. Sudenpennut käyttävät tummansinistä collagepuseroa.