Tiedottaminen

Tapahtumista ja leireistä tiedotetaan partiolaisten mukanaan kotiin kuljettamien monisteiden kautta. Ryhmien johtajat toimittavat myös usein mainoksen sähköisesti vanhemmille joko sähköpostiin tai Whatsappiin. Mainokset löytyvät myös usein lippukunnan nettisivuilta.

Nettisivut, some ja vanhempien Facebook-ryhmä

Lippukunnalla on nettisivut osoitteessa liekkitytot.fi. Sivuilta löytyvät mm. ajantasaiset yhteystiedot, tapahtumien mainokset ja toimintakalenterit. Sivuja kannattaa käydä katsomassa silloin tällöin, varsinkin, jos lapsi on ollut kolokerralta pois.

Liekkitytöillä on oma Facebook-sivu, josta tykkäämällä saat seinällesi viimeisimmät uutiset. Vanhemmille on myös oma Liekkityttöjen vanhemmat -ryhmä Facebookissa, jota käytetään tiedottamiseen, mutta jossa saa myös kysyä, myydä pieneksi käyneitä partio- ja retkitarvikkeita sekä huudella löytötavaroiden perään.

Lippukunta löytyy myös Instagramista tunnuksella @liekkitytot.

Vanhempainillat

Lippukunta järjestää syksyisin vanhempainillan, jossa tutustutaan lippukuntaan ja lippukunnan käytäntöihin. Illassa saa myös vinkkiä varusteisiin ja ilta tarjoaa myös mahdollisuuden jutella kasvotusten johtajien kanssa.

Kuvaaminen ja haastattelut partiotapahtumissa

Mediassa näkyminen on tärkeä osa partion mainostamista. Varsinkin isommista tapahtumista tehdään lehtijuttuja ja jopa uutisinserttejä valtakunnan eri medioihin. Yleensä isompien tapahtumien ilmoittautumislapuissa kysytään erikseen lupaa kuvaamiseen ja haastattelemiseen. Toisaalta tulee myös muistaa, ettei isoissa yleisötapahtumissa kuvaamiseen tarvita erillistä lupaa.

Lippukunnan tapahtumissa otettuja valokuvia käytetään lippukunnan sosiaalisen median profiileja ja kotisivuja värittämään sekä lippukunnan omissa markkinointimateriaaleissa.