Mukaan toimintaan

Partion voi Liekkitytöissä aloittaa itsenäisesti aikaisintaan sinä syksynä, kun menee kouluun, mutta yläikärajaa ei ole. Partio on lasten ja nuorten harrastus, mutta iso, aktiivinen lippukuntamme tarvitsee myös suuren joukon aikuisia pyörittämään toimintaa. Me tarjoamme tuen ja koulutuksen sekä johtajahuoltoa. Alle kouluikäiset lapset voivat osallistua perhepartiotoimintaan vanhempiensa kanssa.

7-14-vuotiaille meillä on viikoittaista, ohjattua toimintaa. 15-22-vuotiaiden partioon kuuluvat erilaiset johtajatehtävät, mutta myös oman ohjelman toteuttaminen luotsien avustuksella. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat partiolaiset toimivat lippukunnassa erilaisissa johtajatehtävissä. Niitä voivat olla viikoittain kokoontuvan ryhmien vetäminen, nuorten johtajien ohjaaminen, projektiluontoisemmat retkien, kisojen ja leirien pestit tai yhdistyshallinnon tehtävät.

Lue lisää partiosta Vanhemmille-osiosta.

Aikuisena mukaan toimintaan?

Aikaisempaa kokemusta partiosta ei tarvita – riittää että haluat oppia uutta ja lähteä metsään! Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan ja kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää aikuisena partiossa toimimisesta.

Miten mukaan?

Syksyisin toimintamme alkaa elokuisella aloitustapahtumalla, jossa toimintaan mukaan haluavat lapset, nuoret ja aikuiset ilmoittautuvat ja tapaavat lippukuntamme johtajia. Aloitustapahtuman ajankohdan  ilmoitamme nettisivuillamme ja Facebook-sivullamme elokuussa.

Toimintakauden aikana lapset ja nuoret pääsevät mukaan toimintaan ryhmien tilanteesta riippuen. Aikuiset ovat aina tervetulleita.

Tiedustele paikkaa joko Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä lippukunnanjohtajaan.

Jäseneksi ilmoittautuminen

Kun oma paikka on löytynyt, saat lippukunnanjohtajalta tai omalta ryhmänjohtajalta linkin verkossa täytettävälle ilmoittautumislomakkeelle. Myös Syyskauden startissa on mahdollista täyttää ilmoittautumislomake.