Perhepartio

Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset osallistuvat toimintaan omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa. Lapsen mukana voi siis olla vaikka äiti, isä, mummo tai kummi.

Liekkityttöjen perhepartiossa pienimmätkin pääsevät retkeilemään, askartelemaan ja puuhailemaan kaikkea hauskaa sisällä ja ulkona. Samalla tutustutte partiotoimintaan leppoisasti omassa tahdissa. 

Perhepartio kokoontuu 1–2 kertaa kuussa. Arkisin koloillat ovat klo 17.30-19, viikonloppuisin yhdessä viihdytään pidempään. Perhepartiolaiset ovat välillä mukana myös lippukunnan yhteisessä toiminnassa. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: perhepartio@liekkitytot.fi

Toiminta

Toiminnassa mukana oleville perheille toimitetaan tarkemmat tiedot tulevista kokoontumisista (aika, paikka, varusteet). Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan vielä erikseen muutamaa päivää ennen kokoontumista, jotta tiedämme montako osallistujaa on tulossa. Perhepartiolla on oma WhatsApp-ryhmä, jonka avulla muistutamme tulevista kokoontumisista ja lähetämme ilmoittautumislinkin kyseiselle kerralle.

Koloiltojen paikat vaihtelevat ja jokaisella kerralla on hyvä olla mukana omat eväät, joita syödään muun toiminnan ohella. Joskus perheen pienimmillä ei jaksaminen riitä koloillan loppuun saakka. Silloin on täysin sallittua hiippailla kohti kotia jo ennen koloillan päättymistä.

Liekkityttöjen perhepartion ohjelmaan kuuluu myös Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan järjestämiä tapahtumia, joihin voitte halutessanne osallistua. Näistä tapahtumista tiedotetaan erikseen.

Hinta

Perhepartiota voitte kokeilla kolme kertaa ilmaiseksi. Jos kipinä syttyy, saatte ohjeet kuinka ilmoittaa perheenne jäsenet perhepartioon. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

  • 0–3-vuotiaat saavat tulla ilmaiseksi lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa, joka maksaa partion jäsenmaksun.
  • 4–6-vuotiaat maksavat partion III-luokan jäsenmaksun (12,25€).
  • Aikuiset maksavat normaalin partion jäsenmaksun (Liekkitytöillä 62,50€)

Jos perhe haluaa osallistua perhepartioon kolmen kokeilukerran jälkeen, mutta se ei ole taloudellisesti mahdollista, kertokaa tilanteesta perhepartion vetäjille.