Kajo tulee kesällä 2022

Ensi kesän huikeimman partioelämyksen eli Finnjamboree Kajon ilmoittautuminen alkaa 1.12.2021 ja jatkuu aina 2.2.2022 saakka. Kajon varsinaista kohderyhmää ovat ikäryhmät tarpojasta ylöspäin (tarpoja, samoaja, vaeltaja, aikuinen), mutta nuoremmat voivat osallistua vanhempiensa seurassa. Aikuiset ovat leirillä pesteissä eli tekevät erilaisia leirin toimintaan liittyviä tehtäviä.

Kaikki ilmoittautumista koskeva tieto on koottu Kajon verkkosivuille: kajo2022.fi/osallistujille/ilmoittautuminen

Huomioitavaa ilmoittautumisesta:

  • Leirimaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Koko leirin maksu on 250 euroa. Maksamiseen on valittavana eri vaihtoehtoja (verkkopankki, yleisimmät luottokortit, MobilePay, maksu erissä).
  • Leirimaksuun voi hakea leiriltä stipendiä, jolla leirimaksu korvataan osaksi tai kokonaan. Stipendiä hakevat eivät maksa leirimaksua ilmoittautumisen yhteydessä, vaan stipendin hakija ohjataan automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen täyttämään stipendinhakulomake.
  • Ilmoittautuminen tehdään PartioID:tä käyttäen ja alaikäisen ilmoittautumisen hoitaa hänen huoltajansa. Jos kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä Kuksa-vastaavaan.

Liekkitytöt tukevat lippukunnan jäseniä 50 %:lla osallistumismaksusta. Tuki maksetaan takautuvasti ja sen saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen talous@liekkitytot.fi. Sähköpostissa tulee olla seuraavat asiat:

  • Osallistujan nimi
  • Pankkitilin numero (ja pankkitilin omistaja, jos eri kuin osallistuja)
  • Liitteenä kuitti maksetusta leirimaksusta ja Paytrailin lähettämä maksuvahvistussähköposti

Liekkityttöjen Kajo-yhteyshenkilönä toimii Inka Kiuru (inka.kiuru@hotmail.com).