Partiosyksy pyörähtää jälleen käyntiin

Ryhmien viikkotoiminta alkaa viikolla 35 (28.8. alkaen) ryhmän johtajien ohjeistuksen mukaisesti.

Otamme mukaan toimintaamme myös uusia ekaluokkalaisia. Johtajatilanne on kuitenkin tällä hetkellä sellainen, ettei uudelle laumalle ole omia johtajia. Mikäli emme onnistu löytämään ryhmälle omia akeloita, uudet ekaluokkalaiset partiolaiset pääsevät aloittamaan jo vuoden kokoontuneessa Sinirinnat-laumassa. Tässä tilanteessa voimme myös joutua rajoittamaan uusien mukaan mahtuvien sudenpentujen määrää. Sinirintojen kokousaika vahvistetaan elokuun kuluessa (edellisenä toimintavuonna se oli keskiviikkoisin 17:30-19).

Myös useimmissa muissa ryhmissä on tilaa.

Mukaan toimintaamme voi ilmoittautua syystartissa, jonka pidämme tällä kertaa Hml-Vanajan seurakunnan koulutiensä aloittavien siunauksen yhteydessä tiistaina 8.8. klo 18 Hämeenlinnan kirkolla. Paikkoja ryhmissä voi kysellä yhteydenottolomakkeella, lippukunnan pestijohtajalta tai 17.8. jälkeen lippukunnanjohtajalta (yhteystiedot).

Tervetuloa mukaan partion syysstarttiin Hämeenlinnan kirkolle 8.8.!

Otamme mukaan toimintaamme myös aikuisia! Juuri nyt on erityinen tarve lisäkäsille viikkotoiminnassa useamman ryhmän osalta, mutta tekemistä lippukunnasta löytyy ihan jokaiselle. Voit tulla mukaan myös aikuispartioryhmäämme. Lue lisää täältä.