Dale-kesäleiri kaikille Hämeenlinnan alueen partiolaisille

Tänä kesänä leireillään yhdessä kaikkien muiden alueen lippukuntien kanssa Dalessa. Tule kokemaan yhteinen elämys menneiden aikojen hengessä! Leirillä asutaan teltoissa yhdessä oman lippukunnan ja omien kavereiden kanssa. Päivät koostuvat erilaisista ohjelmalaaksoista yhteisiä ohjelmia unohtamatta.

Leirin osallistumismaksut liekkityttöjen jäsenille ovat:

  • Lyhyt leiri (pe-su): 35 €

Sudenpennut (Sinirinnat) ja perhepartiolaiset (4-6v. lapset ja aikuiset) sekä viikonlopun ajan leireilevät vanhempien ikäkausien osallistujat

  • Koko leiri (ke-su): 65 €

Seikkailijat (myös Peukaloiset), tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset (jotka eivät ilmoittautuneet aiemmassa tekijäilmoittautumisessa)

  • Päivämaksu: 25 € (1 vrk), 35 € (2 vrk) ja 65 € (3 vrk)
  • Ennakkoon ilmoittautuneet leirin tekijät ovat saaneet HAPilta erillisen ohjeistuksen oman osallistumismaksunsa maksamisesta.

Hinnat sisältävät yhteiskuljetukset leirille ja takaisin, ruuat, leiriohjelman sekä kaikki muutkin leirifasiliteetit. Hinnoissa on huomioitu lippukunnan tuki. Toivomme kuitenkin, että leirimaksu ei ole kenellekään este lähteä mukaan à mikäli tarvitset stipendin leirimaksua varten, olethan yhteydessä vapaamuotoisella viestillä lippukunnanjohtajaan (lpkj@liekkitytot.fi).

Leirimaksu maksetaan viimeistään ilmoittautumisajan päättyessä 30.4.2024 Liekkityttöjen tilille FI08 5680 0020 2419 94. Kirjoitathan maksuun viestiksi DALE + Leiriläisen nimi, esim. ”DALE Pirkko Partiolainen”.

 

Lisätietoa ja varustelista on lähetetty kaikille leirille ilmoittautuneille 28.5.2024 omaan tai huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Leirivarustevinkkejä kysellä oman ryhmän johtajilta. Varusteita on myös mahdollista lainata seurakunnan pienestä leirivälinelainaamosta tai muilta lippukuntalaisilta.

Perhepartiolaisten ja perhepartiosta kiinnostuneiden on mahdollista tulla tutustumaan leiriin myös vain lauantaina 8.6. Osallistumismaksu on tällöin 10 euroa, joka kattaa ruuan päivän aikana. Tutustumispäivästä on erillinen mainos.

 

Kysyttävää? Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä oman ryhmän johtajaan tai Lityn leiriosallistumisesta vastaavaan Anniinaan. Voi olla, että kaikkea mekään ei tiedetä, mutta selvitellään kyllä!