Kanoottivaellus

Liekkityttöjen ja Kaskenkaatajien perinteisellä kevätvaelluksella ei tällä kertaa kärsitä kipeistä jaloista tai rakoista varpaissa. Ei kanneta ylipainavaa rinkkaa hyttysiä kuhisevalla suolla. Eikä etsitä uimarantaa.

Lähde mukaan melomaan inkkarikanootilla Päijänteen kansallispuistoon. Tarjolla on kirkkaita vesiä ja hiekkarantoja, hyvää ruokaa ja toivottavasti auringon paistetta. Vaelluksella tehdään ruuat ryhmissä retkikeittimillä ja yövytään vaellusteltoissa.

Melontavaelluksen ajankohta on 13.-16.6.2019. Matkaan lähdetään bussikuljetuksella torstaina aamulla ja kotiin palataan sunnuntaina iltapäivällä. Vaelluksen johtajana ovat Terhi ”Vilho” ja Petri ”Beat” Leppikangas. Melontaohjaajana mukana on Reetta ”Retku” Laaksonen.

Mukaan pääsevät toisen vuoden seikkailijat ja sitä vanhemmat liekkitytöt ja kaskenkaatajat. Paikkoja vaellukselle on kanoottien määrästä johtuen rajoitetusti. Mikäli halukkaita on enemmän kuin mukaan voidaan ottaa, valitaan lähtijät ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuneille lähetetään henkilökohtainen osallistumisvahvistus viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkemmat ohjeet sisältäen varusteluettelo lähetetään kesäkuun alussa.

Retken hinta on 30€, jonka jokainen osallistuja maksaa oman lippukuntansa tilille. Odottele osallistumisvahvistusta ennen kuin maksat maksun.

Mikäli et ole aiemmin osallistunut useamman yön vaellukselle, melontaretkelle tai muuten olo tuntuu epävarmalta retkeilyn suhteen, sinun tulee osallistua 26.-28.4. Syöksynsuussa järjestettävään ”Eräeväät ja eräätkin taidot” tapahtumaan. Siellä harjoitellaan kanootin käsittelyä, teltan pystytystä ja retkikeittimen käyttöä. Lue eräeväistä lisää täältä.

Lisätietoa vaelluksesta puhelimitse tai sähköpostilla.
Vilho: terhi.leppikangas@gmail.com, 040 770 9233
Beat: petri.leppikangas@gmail.com, 0400 986 580