Kevätvaellus

Lähde mukaan elämykselliselle Liekkityttöjen ja Kaskenkaatajien kevätvaellukselle Liesjärven kansallispuistoon 26.-28.5.2022!

Vaelluksen aikana saamme kokea suomalaista kansanperinnettä savusaunoineen. Kansallispuiston vaellusreitin varrella on upeita harjumaisemia, ikiaikaisia aarniometsiä, kaunista kangasmetsää ja järvimaisemaa rantoineen sekä sykähdyttäviä suoalueita pitkospuineen.

Vaellukselle voivat osallistua kaikki vuonna 2022 12 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat partiolaiset, jotka ovat käyneet tänä vuonna tai aiempana vuonna Eräeväät ja eräätkin taidot -kurssin (EEET). Vaelluksella kannetaan rinkassa kaikki reissun aikana tarvittavat varusteet ja vaelluspäivän aikana tarvittava juomavesi sekä vaellusryhmän kanssa yhdessä jakaen teltta ja vaellusruuat. Vaelluksella yövytään vaellusteltoissa. Vaellettava päivämatka vaihtelee noin 6–14 kilometriin.

Reissuun lähdetään aamulla 26.5. kimppakyydeillä Poltinahon seurakuntatalolta. Reissusta palataan 28.5. illalla kimppakyydeillä. Ilmoita ilmoittautumislomakkeella, mikäli voit toimia kuskina jompaankumpaan tai molempiin suuntiin ja minkä verran mukaasi kyytiläisiä mahtuu.

Vaellukselle ilmoittautuneille lähetetään varustelista ja tarkempi aikataulu. Vaellukselle lähtijät kokoontuvat ke 18.5. ennakkotapaamiseen, jossa hankitaan vartion kanssa yhdessä vaellusruuat, jaetaan varusteet ja tutustutaan vaellusreittiin. Ennakkotapaamisessa läsnäolo on välttämätöntä.

Vaellus maksaa 15 € ja se maksetaan oman lippukunnan tilille ennen vaellusta. Maksun viestiksi kirjoitetaan: Kevätvaellus 2022 ja osallistujan nimi.

Vaellusterveisin vaelluksen johtajat:
Annukka Soinola, p. 040 8676917, annukka.soinola(a)outlook.com
Sini ”Sinttu” Mustakallio, p. 050 3043433, sini.mustakallio(a)gmail.com