Nuoska 2023 -hiihtolomaleiri

Tervetuloa mukaan hiihtoloma-leirille Ylläksen maisemiin.

Kenelle:
Leiri on tarkoitettu kaikille 2009 syntyneille ja sitä vanhemmille Hämeenlinnan alueen partiolaisille. 2010 syntyneet ja sitä nuoremmat ovat tervetulleita oman aikuisen kanssa.

Leiripaikka:
Leiripaikkana toimii Kittilän alueella oleva Venejoen kämppä. Leiripaikasta on reilu 20km Ylläksen rinnealueille. Leiripaikassamme meillä on käytössä Päärakennus, ulkohuussit ja saunarakennus. Päärakennus on vanha tukkikämppä, jossa vesi juoksee, kun kantaja juoksee, lämmitys on puilla ja valoa tulee aurinkokennoista.

Ohjelma:
Bussi lähtee kohti Lappia lauantaina 25.2. ja takaisin saavumme lauantaina 4.3.2023. Sunnuntaipäivänä otamme alueen haltuun, pyhitetään lepopäivää ja valmistaudumme seuraavaan päivään. Maanantaista perjantaihin vietämme vapaavalintaisten ulkoiluaktiviteettien parissa, joita on esimerkiksi laskettelu, hiihto ja lumikenkäily. Jokainen leiriläinen suunnittelee päiväohjelmansa itse. Joka päivä leiripaikalle jää yksi kämppävartio, joka auttaa keittiötä, lämmittää saunaa ja tekee muita tehtäviä.

Osallistumismaksu:
Leirin hinta on 195€. Hintaan sisältyy bussimatkat, ruuat (aamupala, eväslounas, päivällinen ja iltapala) ja majoituksen. Maksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikka siirtyy seuraavalle lähtijälle. Jokainen maksaa itse omat hissiliput, mahdolliset välinevuokrat yms. Osallistujille lähetetään lasku osallistumismaksusta sähköpostilla, laskun eräpäivä tulee olemaan helmikuussa ennen leirin alkua.

Reissu toteutuu mikäli matkaan lähtee 20 osallistujaa.

Reissun peruminen:
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutustilanteessa (mikäli varasijalta ei saada lähtijää tilalle) noudatamme Hämeenlinnan alueen partiolaisten peruutusohjessääntöä. Mikäli osallistuminen on pakko peruuttaa, niin osallistumismaksun voi saada takaisin vain pätevän syyn perusteella (oma tai lähiomaisen vaikea sairaus tai kuolema tai vastaava syy) ja mahdollista lääkärintodistusta vastaan. Tällöinkin järjestäjällä on oikeus pidättää tai periä osallistumismaksusta se osa, joka vastaa aiheutuneita kuluja. Ilmoittautuneella voi olla mahdollisuus saada korvausta näistä kuluista omasta vakuutuksestaan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti oheisella linkillä. Linkki on https://tinyurl.com/Nuoska2023. Ilmoittautuminen alkaa 12.12.2022 klo 08.00 ja päättyy 8.1.2023 klo 23.30. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille tulee sähköpostivahvistus ilmoittautumisesta.

Järjestäjä: Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, partiotyö

Lisätietoa:
Leirinjohtaja Maria ”Malla” Lehtovaara, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan partiotyöntekijä, 040 804974, maria.lehtovaara@evl.fi