PartioHype

Jäikö harmittamaan, että et päässyt partiokavereiden kanssa kieppumaan laitteissa ja nauttimaan hattarasta? Partioparaatin jäädessä tänä vuonna koronan vuoksi välistä, järjestämme kuitenkin Särkänniemessä sunnuntaina 30.8. PartioHypepäivän.

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype-päivän aikataulut ja ohjelma tarkentuvat elokuun alussa. Tapahtuman järjestämissä otamme huomioon myös sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.

Liekkitytöt lähtevät yhdessä PartioHypeen. Bussi lähtee klo 10 Poltinahon seurakuntatalolta (aika saattaa muuttua vielä) ja takaisin tulemme n. 19:30 (tämäkin aika tarkentuu elokuun aikana)

Bussimaksu 5 €, myös mukaan lähteviltä aikuisilta (maksua ei oteta lippukunnan omilta johtajilta)
Ranneke yli 120 cm 29 € ja alle 120 cm 25 €.
Mukaan tarvitaan omaa rahaa ruokaa varten n. 20 € sekä juomapullo ja eväät bussimatkalle.

Bussi ja ranneke maksetaan Liekkityttöjen tilille FI08 5680 0020 2419 94 viimeistään 16.8. viestiin etunimi ja sukunimi sekä tieto partiohype. PartioHype-ranneketilaukset tekee lippukunta. Rannekkeet jaetaan bussissa.

Lisätietoja voit kysyä Minna Eloranta (044 523 69 77, minna.palmas@gmail.com)

Rannekkeiden lisätilaus
Jos haluat tilata rannekkeita itse jollekin muulle päivälle niin voit tilata niitä Kuksan kautta, jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. Linkki tilauslomakkeelle: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=35253. Linkki on auki 3.-23.8.

Huom! Itse tilattuja rannekkeita ei makseta lippukunnan tilille! Niistä tulee erillinen lasku mikä toimitetaan sähköisesti. Oman laskun löytää myös Kuksasta henkilön omista tiedoista. Lippukunta ei huolehdi näiden rannekkeiden toimituksesta! Rannekkeita voi noutaa Tampereen Partiotoimistolta tai valita niille postituksen.

Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa erikoishintaisia, yhden päivän Särkänniemirannekkeita (yli 120 cm 29 € ja alle 120 cm 25 € / kpl). Rannekkeet ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Karmiva karnevaali) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Särkänniemi-rannekkeiden hinnat kesällä 2020 portilta ovat 47 € ja 42 €.