Partiolaiset saivat uuden lupauksen

Partiolaisten jäsenkokouksessa 14.–15.11.2020 hyväksyttiin partion peruskirja ja sen mukana myös partiolupaus. Uudessa partiolupauksessa annetaan tilaa jokaisen omalle katsomukselle.

Peruskirjan tavoitteena on tuoda partion arvoja esiin ja ymmärrettäväksi entistä paremmin. Partiossa annetaan jokaiselle mahdollisuus etsiä ja löytää oma maailmankatsomuksensa – oli se sitten uskonto tai muu katsomus. Partiolupausta muutettiin, jotta jokainen partiolainen voi sitoutua lupaukseen.

Liekkityttöjen taustayhteisönä toimii Hämeenlinna-Vanajan seurakunta ja lippukuntamme toiminta on jatkossakin osa seurakunnan nuorisotyötä. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta tukee lippukuntaamme katsomuskasvatuksen antamisessa ja mahdollistaa hyvät puitteet partiotoiminnan järjestämiselle. Kaikki ovat tervetulleita mukaan lippukuntamme toimintaan ja otamme huomioon jäsentemme erilaiset maailmankatsomukset kuten ennenkin.

Lisätiedot:

Katso video uudesta peruskirjasta ja uudesta lupauksesta.

Uusi lupaus:

Lupaan parhaani mukaan elää maani ja maailman parhaaksi, kasvaa katsomuksessani ja toteuttaa <ikäkauden> ihanteita joka päivä.
Lupaan parhaani mukaan elää maani ja maailman parhaaksi, kasvaa katsomuksessani ja toteuttaa <ikäkauden> ihanteita joka päivä.