Lippukunnan kevät on täynnä toimintaa

Partiokevät on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin ja osa ryhmistä on jo ehtinyt talviretkeillä viikkotoiminnan lisäksi. Keväällä on kuitenkin tulossa ihan jokaiselle vaikka mitä kaikkea kivaa ja mielenkiintoista – tässä siitä pieni maistiainen:

9.-10.3. Sudenpentujen Maailman ympäri 72 tunnissa -retki yhdessä Kaskenkaatajien sudenpentujen kanssa.

17.3. Lippukunnan vuosikokous, jossa käsitellään sekä viime vuoden toiminta että tämän vuoden suunnitelmat. Kaikki jäsenet ovat läsnäolo-oikeutettuja, ja kaikilla 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on äänioikeus.

5.-7.4. Eräeväät ja Eräätkin Taidot erätaitoviikonloppu kaikille seikkailijoista eteenpäin. Lähde mukaan opettelemaan ja kertaamaan erätaitoja. Tästä alkaa valmistautuminen toukokuun kevätvaellukselle!

20.-21.4. Peukaloisten sudenpentuikäkauden päättävä Supeli

23.4. Yrjönpäivänä vietetään jo perinteeksi muodostunutta partiomessua Poltinahon seurakuntatalolla. Ennen messua ryhmät voivat osallistua Kakkukisaan, ja messun jälkeen nautitaan kakut.

3.-5.5. Seikkailijajoukkueiden retket

5.5. marssitaan yhdessä kaikkien muiden hämäläisten partiolaisten kanssa Hämeen partiopiirin paraatissa Tampereella. Viime vuonna saimme marssikisan voiton meille Hämeenlinnaan, onnistuttaisiinko toinen vuosi perätysten?

8.-11.5. lähdetään vaeltamaan Repoveden kansallispuistoon yhdessä Kaskenkaatajien kanssa. Vaellukselle voivat lähteä mukaan kaikki 2. vuoden seikkailijoista eli Itikoista alkaen ja se sopii hyvin myös ensikertalaisille tai jo aiemmin vaeltaneillekin. Toivotaan mukavia vaelluskelejä! :) Kevätvaellus toimii samalla myös tarpojien kevään huipentavana selviytymismajakkana.

17.-19.5. Samoajaryhmä Dikdikien oma retki

18.5. Vanha Reissaaja -sudenpentukisat

22.5. Koko lippukunnan yhteinen Kevätkeikaus, joka päättää partion kevätkauden. Kokoonnutaan vielä kerran yhteen kurkkaamaan kevään tekemisiin ja muistamaan

5.-9.6. leireillään koko lippukunnan voimin Dale 2.4 -kesäleirillä, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenlinnan alueen partiolaisille. Leirille ilmoittaudutaan mukaan kevään aikana. Oothan säkin tulossa?

 

Kattavampi toimintakalenteri päivitetään tänne nettisivuille vuosikokouksen jälkeen. Tervetuloa mukaan toimintaan!